Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Brassói, annyi különbséggel,...

Brassói, annyi különbséggel, hogy pulykamell hús helyett marhahúsból?

Figyelt kérdés
Tudom, elég furán hangzik, de a minap pattant ki ez az ötlet a fejemből.Ti mit gondoltok róla?Kipróbálnátok?:D
2011. júl. 18. 21:57
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:

Amúgy még nem vagyok olyan tapasztalt a konyhában, mert nemrég kezdtem főzni(16 éves lány vagyok)és nem akartam nagyon macerás dolgokkal kezdeni.

Úgyhogy el kéne még pár ötlet,hogy mi az ami finom is,de nem túl bonyolult kezdetnek.

Segítenétek?:D

2011. júl. 18. 21:59
 2/24 anonim ***** válasza:
Én általában sertés húsból szoktam csinálni, de csináltam már csirkemellből is, bár az inkább gyros-tál volt, nem brassói. Pulyka húsból sem lehet rossz, nyugodtan kipróbálhatod.
2011. júl. 18. 22:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/24 anonim ***** válasza:
75%
Jó lesz marhából megfelelő ízesítéssel /sok fokhagyma/ de én pl. sertés lapockából szoktam, hamarabb fő meg, mint a marha és szaftosabb is.
2011. júl. 18. 22:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/24 anonim ***** válasza:
50%

Hát....ha nem akarsz macerás dolgokkal kezdeni, akkor lehet, hogy nem pont a marhahússal kellene próbálkozni :)

Nagyon nehéz kifogni olyat, ami könnyen puhul, ez még háziasszonyokon is kifog sokszor. De ez nem azt jelenti, hogy nem lehet megoldani....pl. a minőségi húsoknál kisebb az esély arra, hogy egy jó rágós marhát fogsz ki (pl. bélszín....bár ebből lehet, hogy vétek Brassóit készíteni).


Ha nem pulyka, akkor lehet csirke, illetve disznóhús is.

2011. júl. 18. 22:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/24 anonim ***** válasza:
Én sem javasolnám a marhát. Nem éppen erre találták ki.
2011. júl. 18. 22:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az ötleteket:)
2011. júl. 18. 22:20
 7/24 anonim ***** válasza:
75%

Marhából nem csináltam még brassóit, de nem is tervezem kipróbálni. Náluk a brassói sertés húsból a favorit. CSináltam már csirkéből is, de az sem az igazi!

Marhából én hamburgert szoktam! Azt viszont csakis marhából!

2011. júl. 18. 22:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/24 anonim ***** válasza:
A brassóit úgy szokták csinálni hogy megpirítják a húst és utána öntik fel.
2011. júl. 18. 22:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/24 anonim ***** válasza:
76%
éhes vagyok
2011. júl. 18. 22:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

Igen, én is éhes vagyok:DD

2011. júl. 18. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!