Brassói, annyi különbséggel, hogy pulykamell hús helyett marhahúsból?
Amúgy még nem vagyok olyan tapasztalt a konyhában, mert nemrég kezdtem főzni(16 éves lány vagyok)és nem akartam nagyon macerás dolgokkal kezdeni.
Úgyhogy el kéne még pár ötlet,hogy mi az ami finom is,de nem túl bonyolult kezdetnek.
Segítenétek?:D
Hát....ha nem akarsz macerás dolgokkal kezdeni, akkor lehet, hogy nem pont a marhahússal kellene próbálkozni :)
Nagyon nehéz kifogni olyat, ami könnyen puhul, ez még háziasszonyokon is kifog sokszor. De ez nem azt jelenti, hogy nem lehet megoldani....pl. a minőségi húsoknál kisebb az esély arra, hogy egy jó rágós marhát fogsz ki (pl. bélszín....bár ebből lehet, hogy vétek Brassóit készíteni).
Ha nem pulyka, akkor lehet csirke, illetve disznóhús is.
Marhából nem csináltam még brassóit, de nem is tervezem kipróbálni. Náluk a brassói sertés húsból a favorit. CSináltam már csirkéből is, de az sem az igazi!
Marhából én hamburgert szoktam! Azt viszont csakis marhából!
Köszönöm:)
Igen, én is éhes vagyok:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!