Marhahúsból töltött káposzta?
Figyelt kérdés
Elvileg sertésből kell csinálni,de nem volt csak marha darált hús.Szerintetek milyen lesz?2010. márc. 12. 11:41
1/12 anonim válasza:
szia! kicsit száraz lesz, de nem lehetetlen mutatvány.esetleg egy kis szalonnát darálj hozzá, és talán egy kicsit több rizzsel lazítsd.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2010. márc. 12. 12:35
3/12 anonim válasza:
Kizárt,hogy jó legyen,a rizs elfő a hús kemény marad.ZS
4/12 A kérdező kommentje:
főtt rízs kell hozzá,vagy simán nyers?
2010. márc. 12. 12:47
5/12 anonim válasza:
Szia! lehet, hogy ZS-nek igaza van, de akkor más megoldást javasolok, ha ragaszkodsz a töltött káposztához.tedd föl a darált húst pörköltösen, kevés paprikával és rövid lével párold addig, míg már majdhogynem puha.ezután keverd össze a rizzsel és formázz gombócokat, vagy tedd káposztalevélbe.ha lágy lenne kevés lisztet is gyúrhatsz hozzá.
6/12 A kérdező kommentje:
köszi,de ugye simán nyers rízs kell hozzá?Hiszen annak is kell idő...
2010. márc. 12. 12:54
7/12 anonim válasza:
a nyers disznóhúshoz félig főtt rizst szoktam.de, ha a pörköltöst választod, nyersen is mehet hozzá, mert a marhahús elbírja az együtt főzést.
8/12 anonim válasza:
jaj, de nehogy együttfőzd a darálthússal, hanem, ha az már majdnem puha, akkor gyúrd össze a nyers rizzsel,tojással, fűszerekkel.
9/12 A kérdező kommentje:
Persze úgy csináltam,raktam hozzá félig nyerset meg nyerset...Nem tudtam hogy ez ilyen nehéz:SUgy nézz ki mint valami...A becsomagolás sem megy még:SElső képoszta.Majd megírom hogy borogatta mindenki!XDÍgy tanul az ember...sajnos
2010. márc. 12. 13:23
10/12 anonim válasza:
Fel a fejjel fiatalasszony, mindegyikőnk így kezdte.szívesen visszamennék azokba az időkbe.
volt, hogy nekem is azt mondta a párom, "ronda, de finom"
de tényleg majd írd meg, hogy sikerült.
üdvözöllek.-nagyi-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!