Brassói, annyi különbséggel, hogy pulykamell hús helyett marhahúsból?
Figyelt kérdés
Tudom, elég furán hangzik, de a minap pattant ki ez az ötlet a fejemből.Ti mit gondoltok róla?Kipróbálnátok?:D2011. júl. 18. 21:57
21/24 anonim válasza:
leveszed a födőt, és elpárogtatod a levet. magyarul zsírjára sütöd, onnét kezdve pirosíthatod, ameddig akarod, csak ki nem száradjon.
mi sem főtt húsként esszük, hanem, ahogy írtam, pirosra sütve, jó fokhagymásan:))
22/24 anonim válasza:
Én is úgy szoktam, hogy a saját levében párolódik míg puha nem lesz, és a végén pirítom meg, fokhagymával! Szerintem így is isteni!
23/24 doboszoli válasza:
Erős tűzön, kevergetve eldobja a vizet.
Sajnos a ma kapható 5-6 hónap alatt, magas fehérjével 110 kilósra turbózott malackák húsának minősége meg sem közelíti a bő évig extenzíven tartott 200 fölötti hízókét.
De hát ez van, ebből kell kihozni a maximumot.
24/24 anonim válasza:
megint az offoló vagyok :)
ne is mondjátok... apu hentes, tudom milyen az íze a házi disznónak, kolbásznak, hurkának, disznósajtnak...
de azért legalább jutunk húshoz, nézzük a jó oldalát ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!