Tarhonyás húshoz meg kell piritani a tarhonyhát?
Figyelt kérdés
2012. okt. 10. 11:41
3/8 anonim válasza:
Attól függ:
- ha van valami pörkölted, és ahhoz akarod a tarhonyát, akkor igen
- ha pörkölt nincs és az u.n. krumplis-tarhonyát (=mifelénk paraszt-tarhonyának is nevezik), akkor nem kell megpirítani.
4/8 anonim válasza:
Rengeteg receptet találtam, én ezzel a módszerrel készítem és így szeretem.
A pirított tarhonyát összefőzni a kész pörkölttel, szerintem mindenki ismeri.
5/8 anonim válasza:
Én pont fordítva szoktam, a krumplis tarhonyához megpíritom, a pörkölthez nem.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm !!! Liba nyakból csinálok tarhonyás húst nem voltam biztos benne ,hogy ebben az esetben meg kell piritani vagy nem . Megpiritottam...
2012. okt. 10. 12:08
8/8 anonim válasza:
Tarhonyáshúshoz és köretként meg szoltuk pirítani, de pl levesbe csak simán főzünk egy 1-2 marékkal tészta helyett,ha más nincs.Sőt valamikor régen tarhonyalevest is főztünk,nagyon egyszerű volt, de laktató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!