Tarhonyás húshoz meg kell piritania a tarhonyát?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 13. 09:55
4/5 anonim válasza:
Igen, így sokkal finomabb és sokan csinálják, hogy külön főzik a húst és a tarhonyát. Én mindig együtt csinálom, mert így a tarhonyának is jobb az íze (rizses húsnál is)
5/5 doboszoli válasza:
Szerintem igen.
És a tarhonya a pörkölt lében főjön meg.
Igen, mint a rizses hús. Ha külön készül, akkor pörkölt, főtt rizzsel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!