Hogy készítitek a tarhonyás husit? Nem a lecsós pöris változatát, hanem inkább a "kolhoz" félét?
Én se bírom azokat, akik csak azért járnak ide, hogy leoltsák a többieket.
Egyénként a kolhoz féle az melyik? Csak mert én is nagyon szeretem a tarhonyás HUSIT, de nem tudtam, hogy több féle van...
A gépem is idióta nem csak az első válaszoló:) Szóval második válaszolónak üzenem, hogy a "kolhoz" típusú az amit a menzán és közétkezdékben főznek. Nem annyira szaftos mint a pörkölttel készült vagy a lecsós és valahogy más íze is van,de én kedvelem. Igazából én mindíg külön főzöm meg a pörköltet és külön a tarhonyát (és kizárólag gépitarhonyát használok mert a kézi tarhonyát nem szeretem), és nem keverem össze a végén a pörköltet és a tarhonyát. Ha lecsósan készítem akkor is külön hagyom és mindíg csak étkezés előtt keverek össze egy adagra valót. Meg szerintem az sem mindegy, hogy milyen húsból készül.
Tehát várom a hasznos válaszokat hozzáértő intelligens emberektől. Csak mert az első hozzászóló egyik kritériumnak sem felel meg, úgyhogy a hozzá hasonlók kíméljenek.
Hmmm a menzásat szeretem. Tulképp eddig csak menzásat ettem :)
Szerintem hasonlóan készül, mint a rizseshús. Felteszik a húst, bő lével, aztán hozzáteszik a tarhonyát. Csak kevesebbet, mint amennyit az ember otthon tenne bele.
Más titka talán nincs. Nagyüzemi szakácsot kéne megkérdezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!