Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Braasóit, hogyan kell elkészít...

Braasóit, hogyan kell elkészíteni? Száraz vagy szaftos legyen?

Figyelt kérdés
2012. okt. 9. 11:42
 1/7 anonim ***** válasza:
56%

Ki, hogyan szereti... tipikusan az az étel, amit mindenki másképp készít, és esküszik a saját receptjére.

ha hagyományos hagymás szaftra gondolsz, ez nem az az étel. viszont a minőségi, finom húst, zsírban lehet szaftosan puhára sütni, és egy másik serpenyőben, ropogósra sült kockára vágott krumplival összeborítva, jó fokhagymásan, borsosan, esetleg majorannával megszórva tálalni.

2012. okt. 9. 11:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:

Egyik serpenyőben megsütöd a kockára vágott húst puha , pirosra,a végén fűszerezve. a másikban a krumplit, úgy, mintha hasábkrumplit sütnél, csak kockára vágva, előzőleg leszárítva. ha mindegyik megsült, a hús puha, piros, de nem száradt ki, mindegyikről leöntöd a zsírt és összekevered.

frissen préselt fokhagymával megszórva az egyik legfinomabb kaja.

2012. okt. 9. 12:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:

A brassói száraz, nem kell hagyma sem hozzá.

Sokan úgy csinálják, csak az nem brassói...

2012. okt. 9. 12:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha lehet, tarjából készítem, egy kicsit szaftosabb husi, de ha csak comb van, az is megteszi.

Apróra vágott vöröshagymát dinsztelek, ráteszem a kockára vágott husit, sót, borsot bele, és nagyon pici vízzel födő alatt puhára párolom. Ha a husi puha, akkor addig pirítom (födő nélkül), míg szép rózsaszínre sül. Akkor borítom bele az előre elkészített kockára vágott sült krumplit, és rányomok 2-3 girizd fokhagymát. Ahogy ehhez összekavartam rögtön el is zárom alatta a gázt, ha a fokhagyma megég, nagyon el tudja rontani a kaja ízét.


Én így szeretem, ezért így készítem!

2012. okt. 9. 14:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
2012. okt. 9. 15:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 doboszoli ***** válasza:
Én szaftosan szeretem.
2012. okt. 9. 19:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Adnok én is egy tippet: jó előre, mondjuk, egy nappal előbb alaposan pácold be a húst, kicsit fűszeresebben, mint szeretnéd. Amikor aztán az elkészítésre kerül a sor, a frissen felkockázott krumplival gonosan keverd össze, és egyszerűen tedd be egy sütőzsákba, majd a sütőbe. Nagyon egyszerű így, de sokat nem ront a dolgon, a végeredmény nem lesz gagyi.
2012. okt. 16. 08:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!