Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sertéscombból mit főzzek?...

Sertéscombból mit főzzek? Pörkölt kizárva, mert már a könyökömön jön ki. Ja és amit rezsón lehet elkészíteni, mert sütőm nincs.

Figyelt kérdés
2012. szept. 25. 11:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Székelykáposzta, rizses hús, tárkonyos raguleves
2012. szept. 25. 11:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Fasírt, házi bolognai, töltött paprika (ha van otthon paradicsom/paradicsomszósz), sajttal töltött, baconba tekert hús serpenyőben sütve, kínai szezámos hús (gyakorlatilag sós palacsintatésztába forgatod a kis darab húsokat, bő olajban kisütöd, ha kész, nyakon öntöd némi szezámos-mézes-csípős fűszeres öntettel).

Nagyon sok minden el lehet készíteni, ránthatod is akár, bár úgy szerintem nem a legjobb.

2012. szept. 25. 11:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 tetro ***** válasza:
50%
Kínai gőzgombóc
2012. szept. 25. 11:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
brassói?
2012. szept. 25. 11:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket!!Szerintem brassói lesz,azt már rég csináltam.
2012. szept. 25. 11:31
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szeld 2-3 cm vastagra, sózd, borsozd, majd:

Kb. 2x annyi vöröshagymát dinsztelj meg, mintha pörköltnek tennéd fel, és egy jó néhány girizd fokhagymát, bele babérlevelet és szemes borsot, a húsokat ebbe forgasd bele, fehéredésig süsd. Teflonba rakd, hogy a hagyma ne égjen oda!

Majd kb. 1,0 - 1,5 deci fehér borral öntsd fel, födő alatt párold puhára, a legvégén süsd zsírjára és pirosra. Teljesen száraz törtkrumplit készíts mellé köretnek, a hagymás szaftot tudod rászedni. Jó étvágyat.

2012. szept. 25. 11:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 A kérdező kommentje:
Az utolsó elég gusztának tűnik,de nincs itthon fehérborom...
2012. szept. 25. 11:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Értem! Egyszer csináltam vörös borral (fehér nem volt), az íze azzal is finom volt, viszont a színe amikorra készen lett,... szóval nagyon hasonlított ahhoz, amit már egyszer megettek! Szóval mi már tudtuk, hogy finom, tehát részünkre nem volt visszataszító, de aki elsőre csinálná, csak fehér-bort ajánlok! Bár, ha nem zavar???? Miért ne?
2012. szept. 25. 11:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 A kérdező kommentje:
Na elszaladok fehérborért,aztán főzés ezerrel.Köszönöm a válaszokat!!További szép napot mindenkinek!!:)
2012. szept. 25. 11:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Majd írd meg milyen lett, és hogyan ízlett a családnak!
2012. szept. 25. 12:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!