Ha egy receptbe azt írják, hogy fehérborral kell elkészíteni, milyen fehérborra gondolnak?
Figyelt kérdés
És a vörös alatt milyen fajtát értenek?2012. szept. 8. 20:47
1/4 anonim válasza:
Általában szárazra, de ha édes kell, akkor úgyis leírják szerintem.
pl.: marhapörkölthöz száraz vöröset használnak, de édességhez lehet, hogy édes kell.
2/4 anonim válasza:
Fözéshez mindig száraz borra gondolnak, ha nem irják oda az ellenkezöjét.
A fajta a elgtöbb esetben mindegy, kivéve, ha oda van írva a neve.
3/4 anonim válasza:
Ilyen esetben száraz borral kell elkészíteni.
4/4 hájaaa válasza:
Száraz és lehetőleg ne a 2-300ft árkategóriából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!