Teljesen kezdő vagyok, ezt a receptet hogy el elkészíteni, anyukámnak szeretném holnap ebédre?
Figyelt kérdés
ezt szeretném holnap elkészíteni de csak 1 főre és kertből szedett friss spenóttal
amikor azt írja hogy tegyük bele a spenótot az mit jelent-mármnt amikor még fő a zabpehely akkor csak tegyem bele a spenótleveleket, de ha már megfőtt a zabpehely akkor nem fog leégni a spenóttal együtt hisz már nincs rajta víz
nem lesz keserű
2012. aug. 29. 17:45
1/3 A kérdező kommentje:
anyukám fogyókúrázik, egész nap dolgozik így mindig vesz valami hideget de már unja és költséges is, ezért gondoltam meglepném vele mert már többször nézte ezt a receptet csak aztán mindig inkább a kisöcsémmel meg velem töltötte inkább az idejét főzés helyett vagy pedig takarít, mos, főz
2012. aug. 29. 17:47
2/3 anonim válasza:
Amikor megfőtt a zabpehely (fehéres, krémes, latyakos), beletesszük a spenótot
3/3 anonim válasza:
Legalább 30-40 deka friss spenótot alaposan megmosva, szárától megszabadítva főzz kb 5 percig egy csipet szódabikarbónás vízben. legalább ennyi kell, hogy 1-1,5 deci legyen, ahogy a receptben van.
leszűröd, deszkán összevágod, vagy botmixerrel pürésíted. (szerintem vágva is tökéletes )utána nyugodtan haladj a recept szerint, nem fog leégni.
sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!