Hogyan lehet elkészíteni azt a levesbetét, ami nokedlinek néz ki a levesben, de mintha búzadarából lenne?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy kikeverem tojásból, de búzadarával, víz nélkül, és a lobogó levesbe szaggatom. Van ilyen? Menzán ettem azt hiszem, és nagyon szerettem.2012. szept. 4. 20:36
1/11 anonim válasza:
2/11 anonim válasza:
most nokedlinek kinéző vajgaluska, reszelt tészta vagy gombóc??
3/11 anonim válasza:
Reszelt tészta, vagy gombóc nem lehet, mert azt írja, hogy nokedlinek néz ki.
Azt írja, úgy néz ki mintha búzadarából lenne, akkor ha nem is biztos benne???
4/11 anonim válasza:
hát a grízgaluska nem néz ki nokedlinek :) ki tudja, miket adtak a menzán :)
5/11 A kérdező kommentje:
NEM GRÍZGALUSKA! Nokedli alakú, de mintha búzadarából lenne, nem búzalisztből. És a menzán nagyon jól főztek, ahol én ettem, csak a vasárnapi összedobott levest mellőztük.
2012. szept. 4. 21:00
6/11 anonim válasza:
Akkor olyan a grízgaluska állagra,mint a nokedli,ha sok a gríz benne. Azaz rosszul csinálják.
7/11 anonim válasza:
Ha olyan mintha búzadarából lenne, akkor az...ha darát látsz benne, akkor van, elég nagy a különbség a darás és a lisztes változat közt...
Aztán: ami a nokedlire, a noekdliszaggatóval készült nokedlire legjobban hasonlít az a reszelt tészta, de abban nincs galuska.
8/11 A kérdező kommentje:
Nem, nem reszelt tészta. Mindegy, majd kitalálom magam :)
2012. szept. 5. 13:26
9/11 anonim válasza:
hm, nekem még mindig a vajgaluska ugrik be, nézzél receptet. Akkor derül csak ki, ha megcsinálod.
10/11 A kérdező kommentje:
Ismerem a vajgaluskát, nem az. Néztem recepteket tegnap is, de nem találtam. Ha meglesz, megírom ide, mire gondoltam.
2012. szept. 5. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!