Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell a libamájat...

Hogyan kell a libamájat elkészíteni?

Figyelt kérdés
2012. aug. 29. 21:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Fuszerkeverek, hagyma, fokhagyma, lehet majoranna vagy kakukkfuvel, de petrezselyemmel is finom, ez fugg attol, hogy ki hogyan szereti.
2012. aug. 29. 21:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 doboszoli ***** válasza:

Libáztam vagy pár évet, így hozzá-hozzá fértünk ehhez a csemegéhez.

Hízott liba májról(ún. zsírmáj) beszélünk.

A májakat óvatosan, és alaposan megtűzdeljük fél gerezd fokhagymákkal. Liba hájat olvasztunk, és a sütés felénél belecsempésszük a megtűzdelt májakat. Addig sütjük, amíg a beleszúrt tű nyomán nem véres lé jön.

Ezután magasabb tányérra szedve a zsírjával leöntjük, és kihűtve friss, vagy pirítós kenyérrel fogyasztjuk.

Hú, de rég ettem...

2012. aug. 30. 15:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
És húúúú de megenném!:) A recept miatt írtam ide,köszi!
2012. nov. 2. 18:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!