Hogyan kell a libamájat elkészíteni?
Figyelt kérdés
2012. aug. 29. 21:12
1/3 anonim válasza:
Fuszerkeverek, hagyma, fokhagyma, lehet majoranna vagy kakukkfuvel, de petrezselyemmel is finom, ez fugg attol, hogy ki hogyan szereti.
2/3 doboszoli válasza:
Libáztam vagy pár évet, így hozzá-hozzá fértünk ehhez a csemegéhez.
Hízott liba májról(ún. zsírmáj) beszélünk.
A májakat óvatosan, és alaposan megtűzdeljük fél gerezd fokhagymákkal. Liba hájat olvasztunk, és a sütés felénél belecsempésszük a megtűzdelt májakat. Addig sütjük, amíg a beleszúrt tű nyomán nem véres lé jön.
Ezután magasabb tányérra szedve a zsírjával leöntjük, és kihűtve friss, vagy pirítós kenyérrel fogyasztjuk.
Hú, de rég ettem...
3/3 anonim válasza:
És húúúú de megenném!:) A recept miatt írtam ide,köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!