Diós-lekváros rácsos sütinél hogyan kell elkészíteni a tojáshabot?
Figyelt kérdés
A legtöbb receptnél csak annyit írnak,hogy a cukorral kemény habbá kell verni a tojásfehérjéket és ebbe kell keverni az őrölt diót.
Gőz felett kell kemény habbá verni vagy csak úgy simán is lehet?
Kezdő vagyok, ez lesz az első sütim, esetleg ha tudtok egy tuti bevált receptet,aminek tényleg linzer tésztája lesz, azt megköszönném! Annyi változat van a neten, hogy nem tudom melyik a jó...
2012. okt. 5. 11:35
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. okt. 5. 12:16
3/4 anonim válasza:
Nem tudtam, hogy a rácsos linzerre kell tojáshab... ez valami úijdonság lehet. A tojáshabod akkor lesz szép, ha egy fehérjéhez kb. 7-8 deka porcukrot számolsz, és tehetsz bele egy csepp citromlét, sokak szerint ettől lesz fényes. Tuti linzi receptem nincs, de az eredeti összetevőjét megosztom veled, arányai 1:2:3, azaz egy rész cukor, két rész vaj, 3 rész liszt. Ezt főként egy tojással, pár kanál tejföllel szokás dúsítani. Lehet bele tenni egyéb mást is.. de majd rájössz még, ahogy egyre többet sütögetsz :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2012. okt. 6. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!