Vettem kb.50dkg füstölt oldalast. Hogy kell elkészíteni?
Ugyanúgy sütheted, mint a simát, csak tényleg érdemes előtte beáztatni!
Illetve én a füstöltet nem fokhagymáznám, elég erőteljes önmagában is, inkább csak só, bors, és tegyél mellé sütéskor 1-2 félbevágott vöröshagymát is, esetleg 1-2 paprikát, paradicsomot.
ahogy írták egy kicsit kiáztatva, legfinomabb székelykáposztának elkészítve.
egyéb ételnek megsütve nagyon fog érződni a füstölt íz, még áztatva is, de, hát ez ízlés kérdése.
Nagyon száraz lesz a végén, amikor visszasütöd.
Azért szokták inkább csak főzni, és utána fincsi zúzott fokhagymával megkenni, törtpaprikával (ha szeretitek, csípőssel) megszórni. Még ez esetben is előfordul, hogy a sovány-részről úgy érezzük, hogy nem főtt meg.
3-as vagyok. Nem lesz száraz. Csak a tepsibe tegyél alá kis vizet, fedd be (alufólia is jó), és úgy párold az elején, a végén süsd pirosra.
Fokhagymát meg csak akkor, ha szeretitek az erőteljes magyar fűszerezést, mert a füstös íz mellett a fokhagyma már elég ütős lesz.
5-ös vagyok!
Ha a pirított hagymán, rövid lével főzöd puhára, csak minimálisan süsd vissza zsírjára, akkor nem fog száradni, jó kis szaftos husid lesz. Körettel jó lesz az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!