Alapjaiban én is a hétvégén főzök előre, akkor viszont (szombat-vasárnap) előfordul, hogy 2-3 órát is a konyhában vagyok, így hétköznap max fél óra, amit a konyhában töltök.
Pl. pörköltből mindig annyit főzök egyszerre, hogy még további 2x, 3x tudjak belőle valamit készíteni. Ami fagyasztható, mindig minimum dupla adagot főzök! Így amikor előveszek egy lefagyasztott adag pörköltet, akkor már ahhoz csak a köret kell, ami kb. 20 perc!
Ma pl. egy adag "kiengesztelt" pörkölthöz készítek pirított tarhonyát. Mellette lesz időm, hogy csillagtököt panírozzak és rántsak, valami körettel.
De a tök nagyobb annál, mint ami most elfogyna, ezért nem sütöm meg mind, csak panírozva bemegy a fagyóba, jó lesz valamikor "gyorskajának".
Kedves 2-es!
A rakott krumpli neked mennyi idő?
Most számoltam ki, ahogyan én készítem, azt az első pillanattól számított max. 50-60 perc múlva már lehet enni? A te módszered ennél hosszabb, vagy rövidebb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!