Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Marhapörkölt így?

Marhapörkölt így?

Figyelt kérdés

A hétvégén bográcsos marhapörköltet szeretnék készíteni. Többször csináltam már, úgyhogy képben vagyok.:) Amit szeretnék, hogy különleges legyen. Mivel, és hogyan tudnám egy kicsit különlegesebbé tenni?(pl. fűszerek, főzési technika, stb.) Várom az ilyen irányú ötleteket.


Illetve ha pár darab aszalt szilvát teszek bele, az jó lehet? Ha igen, akkor mikor tegyem bele? Köszi.



2012. szept. 12. 12:24
1 2
 11/11 doboszoli ***** válasza:

Utolsóval értek egyet!

A marhapörkölt egy tradicionális magyar étel, jó régen.

Az ilyen aszalt szilvás "úri huncutságokat" hagyd meg a

mai, kísérletező típusú konyhába.

A doktor úrral a vörösbort illetően civakodnék!

Szerintem.

2012. szept. 13. 15:13
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!