Pacal vs. Marhapörkölt?
Figyelt kérdés
Te melyiket preferálod a kettő közül?
Én személy szerint a pacalat, ugyanis véleményem szerint finomabb, és jóval olcsóbb, emellett kis mennyiségben (5-6kg) is jól elkészíthető, míg a marhapörkölt inkább csak bográcsban készítve finom.
2012. jan. 11. 19:28
1/14 anonim válasza:
Én a pacaltól rosszul vagyok,egyrészt mert egyszer,ettem is bleeehhh volt,másrészt meg tudom miből van és már maga a tudat..
De ha valaki szereti,akkor annak egészségére váljék:)
3/14 anonim válasza:
Nálatok kis mennyiség az 5-6 kg?
4/14 anonim válasza:
én sima lábosba is imádom a marhapörit. a pacalért én sem rajongok.
6/14 anonim válasza:
Én is szeretem mindkettőt, ha a pacal nem valami öreg fáradt marha gyomrából van, hanem finom és omlós akkor az tud szerintem finomabb lenni mint egy marhapöri. De tényleg mindegy, szeretem ezt is, azt is.
7/14 anonim válasza:
Egy jó marhapörkölt,de nem kell feltétlen bográcsban főzni. Csak lábszár kell hozzá. A pacalt pedig az egész család utálja.
8/14 anonim válasza:
Pacal!!!!! Egyszerűen imádom! Jó csípősen, egy gondolatnyit keményre hagyva. A második helyen sem a marha, hanem a birka pöri van nálam, de a szalontüdő is nagy kedvenc.... Az egyetlen, ami ilyesmi kaja és nem eszem meg, az a velő.
10/14 anonim válasza:
Bocsi , de nekem is előbb a marhalábszárpörkölt, de közvetlen utána egy jó kis pacal... imádom mind a kettőt.
hátmég a velőspacalt, nna, nyeltem jó nagyokat:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!