Hogyan kell a velöt megtisztitani? Velös pacal pörköltet szeretnék csinalni, mikor kell bele tenni? Es megtisztitani?
Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 09:33
1/1 anonim válasza:
Szia!
A pacalnak sokkal hosszabb a főzési ideje, mint a velőnek. Ha a pacal vajpuha, akkor jó. Ez sokáig eltart, kóstolgatod, és egy fél órával, 3/4 órával a pacal megfőtte előtt teszed bele a velőt.
A velőpucolásra rá lehet jönni, elég nehéz leírni. Ha ügyesen elkapod a kezdésnél, akkor megfogod a végén a külső hártyát, és egyben le tudod húzni róla. Ha nem sikerül így, akkor késsel "kikapargatod", kihúzod a velőt a hártyából.
Jó meló... :)
Sok szerencsét, jó főzőcskét :)
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!