A pisztrangot hogy kel elokesziteni a sutesre? Hogy kel megtisztitani? Farkat, fejet, pikelyeket le kel vagni?
Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 18:45
1/2 anonim válasza:
Kibelezed, a pikkelyeket lepucolod. Fejet, farkat felesleges levágni, nagyon finom. Utána sütheted ropogósra, kékre párolhatod, párolhatod vajjal és fűszerekkel.....
2/2 anonim válasza:
Van valami titka, hogy ne essen szét, tavaly anyósom csinált karácsonyra, és ő mondta, neki kicsit széthullott.Nem tudom, nézz utána, vagy gyorsan kell sütni, vagy nem tudom, de nézd meg a receptjét biztos találsz majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!