Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen lehet a marhapörkölt...

Milyen lehet a marhapörkölt serpenyőben sütve?

Figyelt kérdés
Már 3. napja ennénk marhapörköltet, de unom. Arra gondoltam serpenyőben megsütöm kicsit. Rossz ötlet vajon? Ehetetlen lenne? (Salátával amúgy).
2012. jan. 9. 19:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Csinálj bújtatott pörköltet, vagy hortobágyi palacsintát, vagy gulyáslevest belőle.

Vag yrakott karfiolt, vagy székelykáposztát.

[link]

2012. jan. 9. 19:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Sertés pörköltből készült ételek

Felvidéki rakottas

Húsos burgonyagombóc

Hortobágyi töltött burgonya

Hústorta

Májas pörkölt

Nógrádi sertéspaprikás

Prímás

Püspöki szendvics

Szerb rizseshús

Szicíliai rakottas

Töltött kifli

2012. jan. 9. 19:31
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi az ötleteket, legközelebb kipróbálom, de most irtó éhesek vagyunk, és még előbb a gyerekeket kell fürdetni.

Akkor kipróbálom. Majd megírom, hogy milyen..

2012. jan. 9. 19:34
 4/7 anonim ***** válasza:
kezdd el serpenyőben melegíteni. szórd le két- három fakanál liszttel, és önts rá egy kis hideg vizet. kevergesd jól át, hogy mártásszerű legyen. tegyél bele mustárt, tejfölt ( a szaftból kiveszel és kikevered) belerakod ,majd egy kicsit összeforralod. legyen savanykás, pikáns, szószos hús. rizzsel vagy tésztával finom lesz.
2012. jan. 9. 19:44
 5/7 anonim ***** válasza:
A husikat szedd ki a szaftból (azt rakd el, jó lesz még egy paprikás-krumplinak), a husit a serpenyőben süsd át, kavard össze előtte elkészített kockára vágott sültkrumplival. Ízesísd borssal, valami sülthús fűszerkeverékkel. Szerintem jó lesz.
2012. jan. 9. 20:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Esetleg variáld a köreteket, ha semmi mást nem tudsz kitalálni. A marhapörkölt finom tésztával, nokedlival, tarhonyával de főtt krumplival is.
2012. jan. 9. 20:02
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi az ötleteket!

Liszt nincs itthon, meg estére már nem eszünk nehezet (nincs éppen habtestem..), szóval maradt a kicsomagolt zöldsaláta chilikrémmel és balzsamecettel köretnek. A marhapörit megpróbáltam lesütni, de nem nagyon ment, meg türelmem sem volt már hozzá. A végeredmény: kicsit veszített a szaftjából, a serpenyőt meg súrolhattam.. De amúgy abszolút fini volt :)

2012. jan. 9. 22:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!