Hogyan készül a csülkös marhapörkölt?
Amikor a húst darabolod, a szalonna tetejéről azt a nyúlós, mócsingos részt szépen le tudod fejteni, azt dobd el, ne főzd bele. Csak a tiszta húst és a szalonna+bőre részt kockázd fel. A mócsingot imádja a macskád.
Ettől kezdve a csülkös marhapörköltedben nem bőrös-mócsingos sertéshúsod van, hanem a marhahús mellett sertés csülök mócsing nélkül.
Háááát! Függ attól, hogy a marha mennyire öreg, a malacka, vagy sertés mennyire fiatal.
Látni kellene, általában a marhának több fövés kell, mint a sertésnek.
Amikor félpuha a marhahús, akkor tedd bele a csülköt.
remélhetőleg egyszerre puhulnak meg. mindig kell a levet egy kis vízzel, vagy , ha van valami alaplével pótolni, mert nagyon hamar sűrűsődik a csülökbőrből kifővő kocsonyásító anyag miatt. keverni, csak akkor, ha muszáj, pl folyadékpótlásnál, nehogy szálaira essen a marhahús, inkább rázogatni.
Összefőzni hazárdjáték, ezen kívül a két hús annyira más karakter, hogy én nem főzném össze.
De, ahogy gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!