Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit tudok főzni fedő nélküli...

Mit tudok főzni fedő nélküli serpenyőben?

Figyelt kérdés

Koleszos vagyok és egyenlőre csak egy serpenyőm van, amihez még fedőm sincs...

Szeretnék főzni valamit, de hát így elég korlátozottak a lehetőségeim :D

Persze tudom, süthetek tojást, vagy esetleg husit, de valami összetettebbre gondoltam, csak ami eszembe jut, ahhoz kéne fedő is, hogy párolódni tudjon :S

2012. szept. 3. 00:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha a lapostányért tekered be alufóliába, talán könnyebben fogod tudni kezelni, mert kevésbé forrósodik át.

- virslit sütni,

- virslit karikára szelve pörköltnek főzni, párolni

- cukkinit, fehér tököt kockára vágva pörköltnek

- gomba pörkölt is percek alatt készen van a serpenyőben

2012. szept. 3. 07:23
 12/17 A kérdező kommentje:

Az alufólia jó ötlet, köszi. ;)

És köszönöm a kaja ötleteket is! :)

2012. szept. 3. 07:24
 13/17 anonim ***** válasza:
70%

Szivi!

(Te nem is aludtál???)

2012. szept. 3. 07:41
 14/17 A kérdező kommentje:

De aludtam!!! :D

Csak nem sokat :P

2012. szept. 3. 08:13
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Közben még eszembe jutott:

csirkemájból, vagy sertésmájból a resztelt máj is elkészíthető a serpenyőben = tudod, pont úgy kell, mint a pörköltet, csak sót ne tegyél bele, majd csak a tányérba! És arra figyelj, hogy amikor már a közepéből nem jön a véres lé, gyakorlatilag ne főzd tovább, mert attól kezdve a máj csak öregszik.

2012. szept. 3. 10:03
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
[link] itt meg tudod nézni van e a városodban, sok tepsi, lábas, meg minden van, elég olcson. érdemes egy kis tepsit is venni (ha van sütő) 1000 ft-nál nem több. én is kolis vagyok, szoktam rakott krumplit sütni, tepsishus, csirkecomb vagy szárny (amit szeretsz), hurkát is, mert nagyon szeretem, és csak beledobod a tepsibe és kész is. emellett chilisbabot szoktam, gyrost (nagyon egyszerü), van hogy csak sültkrumpli ketchuppal, ránott hus, hal, máj. egyszerüek és viszonylag olcsók is.
2012. szept. 3. 14:58
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Rákontrázok, én 100-as boltban 400 Ft-ért vettem kis tepsit tavaly!:)
2012. szept. 3. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!