Hogy hívják azt az ételt, amikor a húsdarabok és a burgonya egyben van megsütve serpenyőben?
Igen, Brassói..!!
Nem jutott eszembe :P
Kössz a segítséget :D
A brassóihoz külön sül a hús, külön a krumpli, és a végén borítjuk össze.
Ha együtt próbálod, elég fura végeredmény jöhet ki...
A neve talált, de az elkészítés módja nem!
megcsináltam!! finom volt.
És külön-külön csináltam :)
de paprikát nem tettem bele, mert nem volt itthon..
elég volt a paradicsom is
Az igazi Brassói aprópecsenye az nem paprika, paradicsommal készül, hanem zöldborsót raknak hozzá.
De mi csak úgy készítjük, hogy a húst befűszerezzük, felcsíkozzuk és serpenyőben megsütjük, aztán akkor a krumplit kockákra vágjuk egy picit vízben megfőzzük majd olajban kisütjük és a végén hozzáadjuk a húst és összekavarjuk és tálaljuk.
Mi zöldborsót nem teszünk hozzá.
Néha a hús előtt üvegesre párolunk egy kevés hagymát és egy kis apróra vágott szalonnát sütünk meg az olajban majd erre a keverékre tesszük rá a csíkozott húsokat majd így sütjük tovább.
Finom kaja! Én is nagyon szeretem! :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!