Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell burgonya levest főzni?

Hogy kell burgonya levest főzni?

Figyelt kérdés
2012. aug. 16. 21:52
 1/7 anonim ***** válasza:
2012. aug. 16. 22:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
Csinálsz egy rántást, felöntöd vízzel, beleteszed a feldarabolt krumplit és az apróra vágott v préselt fokhagymát. megfő a krumpli és kész a leves
2012. aug. 16. 22:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek! :)
2012. aug. 16. 22:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Csinálhatod rántás nélkül is, úgy teszed föl, mint a gulyást. egy közepes hagymát finomra vágsz, zsiradékon megdinszteled. teszel rá egy kis pirospaprikát, ráteszed a kockára vágott krumplit, és felengeded vízzel. sózod, borsozod, egy csipet őröltkömény is mehet bele. ha van otthon leveszöldség azt is tegyél bele hasábokra, vagy karikára vágva.

ha megpuhultak főzhetsz bele egy marék apró levestésztát is, így még tartalmasabb.

tetejére frissen vágott petrezselyem.

2012. aug. 17. 06:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:

1. Felrakom a burgonyát vízben 1 fej apróra vágott hagymával, kevés bio vegetával főni, amikor puha, sózom, borsozom, kis vajgaluskákat főzök bele, majd étkezési keményítőt elkeverek tejföllel, ezzel behabarom és megszórom jó sok apróra vágott petrezselyemmel.


2. Olajon hagymát dinsztelek, teszek bele 1 zöldpaprikát, 1 paradicsomot, 1 kanál piros paprikát, elkeverem és felöntöm vízzel, megfőzöm, kis csípős íz is finom bele.

2012. aug. 17. 07:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Rántást készítek pirospaprikával felöntöm, majd bele a krumplit, a sót, a babérlevelet, kevés apróra vágott vöröshagymát, majd a legvégén tejföllel + ecettel ízesítem.
2012. aug. 17. 08:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Füstölt szalonnát pirotok apró kockára vágva. Ha kisült, rászórok 2 evőkanál lisztet, és zsemleszinüre piritom. Kis pirospaprikát teszek rá, és felöntöm hideg vizzel. Fél kiló krumplit kockára vágva teszek bele, és puhára főzöm. Füszerek: só, bors, babérlevél,zellerzöld. A tejfölt csak mellé teszem, nem mindenki szereti.
2012. aug. 17. 10:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!