Mit tudok főzni fedő nélküli serpenyőben?
Koleszos vagyok és egyenlőre csak egy serpenyőm van, amihez még fedőm sincs...
Szeretnék főzni valamit, de hát így elég korlátozottak a lehetőségeim :D
Persze tudom, süthetek tojást, vagy esetleg husit, de valami összetettebbre gondoltam, csak ami eszembe jut, ahhoz kéne fedő is, hogy párolódni tudjon :S
Ha elég apróra vágod, amit benne sütsz, akkor nem kell fedő, elég az a hő, ami alulról éri.
De egyébként kb. 100-200 Ft-ért kapható fedő...;)
Hát szerintem kivágnának, ha most kérnék kölcsön bármit is! :D
Amúgy nem ismerem a várost, örülök, hogy tudom, hogy hol van egy élelmiszerbolt, szóval nem tudom, hol vehetnék fedőt... egyébként nem gáz annyira, max. sütök tényleg valami husit, csak gondoltam hátha van valakinek valami jó ötlete
egy lapostányérral is lefedheted, ha a méret passzol, feltéve, ha nem műanyag. viszont óvatosan emeld le, mert kicsaphat a gőz. ugyaígy a fóliával is óvatosan a gőz miatt.
de egy paprikáskrummpli is megfő fedő nélkül is.
Legyél talpraesett : kérdezd meg a helyieket (pl. a kolégiumi portást, takarítót, élelmiszerbolti eladót, stb.), hol lehet edényt, fedőt kapni a közelben?...
Meglátod, hogy milyen szívesen fognak segíteni!
A kollégiumban össze is lehet fogni : az egyiknek EZ van, a másiknak AZ, lehet közösen is kaját főzni (sokkal jobban fog esni a falat közösen)... :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!