Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit tudok főzni fedő nélküli...

Mit tudok főzni fedő nélküli serpenyőben?

Figyelt kérdés

Koleszos vagyok és egyenlőre csak egy serpenyőm van, amihez még fedőm sincs...

Szeretnék főzni valamit, de hát így elég korlátozottak a lehetőségeim :D

Persze tudom, süthetek tojást, vagy esetleg husit, de valami összetettebbre gondoltam, csak ami eszembe jut, ahhoz kéne fedő is, hogy párolódni tudjon :S

2012. szept. 3. 00:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha elég apróra vágod, amit benne sütsz, akkor nem kell fedő, elég az a hő, ami alulról éri.

De egyébként kb. 100-200 Ft-ért kapható fedő...;)

2012. szept. 3. 00:16
 2/17 anonim ***** válasza:
78%
.... és gondolom, mások is laknak a koliban, tehát még kolcson is tudsz kérni. Mondjuk MOST.
2012. szept. 3. 00:17
 3/17 A kérdező kommentje:

Hát szerintem kivágnának, ha most kérnék kölcsön bármit is! :D

Amúgy nem ismerem a várost, örülök, hogy tudom, hogy hol van egy élelmiszerbolt, szóval nem tudom, hol vehetnék fedőt... egyébként nem gáz annyira, max. sütök tényleg valami husit, csak gondoltam hátha van valakinek valami jó ötlete

2012. szept. 3. 00:24
 4/17 anonim ***** válasza:
Esetleg meg tudod kérdezni azoktól, akik ismerik a várost...
2012. szept. 3. 00:25
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
a fedőt tudod helyettesíteni alufóliával, így máris megnő az elkészíthető kaják listája
2012. szept. 3. 02:59
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Úgy bizony, alufólia!De nagyon sok minden elkészíthető egy serpenyőben fedő nélkül.Pl chilis bab, hagymás máj, gyros, lecsó, csirkemell szeletek, vagy csíkok különböző módon, pl mézes-mustáros, tejfölös-gombás, kínai édes savanyú, paprikás krumpli.
2012. szept. 3. 05:34
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
ha pl fazekad sincs, akkor rizst is főzhetsz benne, rálöttyinted a vizet és kész, nem kell hozzá fedő, max több idő míg elkészül, plusz csinálhatsz borsós husit is, a borsót megfőzöd, párolod, bár fedő nélkül nehéz:D és variálod husival, mellé rizs vagy bármi:) fantázia kérdése
2012. szept. 3. 05:54
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

egy lapostányérral is lefedheted, ha a méret passzol, feltéve, ha nem műanyag. viszont óvatosan emeld le, mert kicsaphat a gőz. ugyaígy a fóliával is óvatosan a gőz miatt.

de egy paprikáskrummpli is megfő fedő nélkül is.

2012. szept. 3. 06:25
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Legyél talpraesett : kérdezd meg a helyieket (pl. a kolégiumi portást, takarítót, élelmiszerbolti eladót, stb.), hol lehet edényt, fedőt kapni a közelben?...

Meglátod, hogy milyen szívesen fognak segíteni!

A kollégiumban össze is lehet fogni : az egyiknek EZ van, a másiknak AZ, lehet közösen is kaját főzni (sokkal jobban fog esni a falat közösen)... :-))

2012. szept. 3. 07:07
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
*kollégium
2012. szept. 3. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!