A máglyarakáshoz meg kell párolni az almát vagy nem?
Figyelt kérdés
Valamint az is érdekel, hogy vékony szeletekre kell vágni vagy lereszelni? gondolom ha le kell reszelni akkor azt ugyebár nyersen :) ti hogy szoktátok? hogy a legjobb? most fogok először csinálni. Szerintetek kalácsból legyen vagy kifli/zsemléből? vagy ez is az is? most fogom venni majd a boltba. van valami praktika h mit csináljak vele hogy kicsit szikkadjon? köszi előre is :)2012. aug. 22. 11:42
1/6 anonim válasza:
Nyersen, szeletek.
Zsemle.
Szikkadás? Kérdezd meg a boltot, nincs-e tegnapi ( mondjuk mi eleve több napos zsemléből szoktuk).
Ha gondolod, tedd be sütőbe pár percre.
2/6 A kérdező kommentje:
köszi :) akkor azt mondod zsemle legyen? sose csináltam még de valahogy a kalács szimpatikusabb...de mondom tényleg nem tudom hogy miből lenne a legfinomabb :)
2012. aug. 22. 11:51
3/6 anonim válasza:
Soha nem párolom.
Ha szeletelem, akkor megpucolom előtte.
Ha reszelem, akkor héjastól reszelem. És mindig előre tervezem, így 1-2 nappal előtte megveszem a zsemlét, és nejlonban szikkasztom.
4/6 anonim válasza:
Nem párolom, reszelem, pucolva.
Zsemléből még nem csináltam, szerintem kifliből vagy kalácsból fincsi.
5/6 anonim válasza:
Szeletekre kell vágni. Én szoktam párolni. Vajon, mézzel és fahéjjal, nagyon finom lesz tőle. Gyakorlatilag mindegy, mit használsz bele, de én kalácsot csak akkor rakok bele, ha van maradék szikkadt otthon, egyébként kiflit veszek és hagyom megszikkadni.
6/6 A kérdező kommentje:
és vegyítem a kettőt? alsó réteg kifli a teteje meg kalács?
2012. aug. 22. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!