Padlizsánt szeretnék párolni (karikára vágva), meg kell hámozni vagy héjával együtt kell?
Figyelt kérdés
Elnézést ha buta a kérdés, sosem csináltam még.2012. ápr. 4. 15:49
1/4 anonim válasza:
Nem kell meghámozni, de érdemes előtte ALAPOSAN megsózni, kb 20 percig állni hagyni (míg levet ereszt), aztán a levet alaposan leitatni róla szalvétával. így elkerülhető, hogy kesernyés mellékíze legyen.
2/4 anonim válasza:
a padlizsán ugyanigy grillezve is nagyon nagyon fincsi
3/4 anonim válasza:
Párolni én héj nélkül szoktam, mert nagyon hamar kész a húsrésze, a hája kemény maradt nekem...
grillezve, töltve, amikor hosszabb a sütési idő, akkor héjastól.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2012. ápr. 4. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!