Hogyan kell zöldséget párolni? Vettem fagyasztott francia zöldségalapot, de még soha nem pároltam. Kérem segítsen valaki!
Figyelt kérdés
2012. márc. 2. 21:41
1/2 anonim válasza:
Beteszed egy edénybe és teszel alája kevés zsírt, vagy olajat és egy pici vizet. Mindenképpen fedő alatt párold és vigyázz, hgy ne süljön oda. Kis lángon, fedő alatt kb. 10-15 perc alatt megpárolódik.
2/2 anonim válasza:
az előzőn csak annyit korrigálok, hogy egy edénybe teszel egy kevés zsiradékot (zsír,olaj,vaj) ízlésed szerint, majd
a nem tól forró zsiradékra öntöd a fagyos zöldséget. pci só, és fedő rá. hamarosan ki fog engedni, akkor kell jól átkeverni, lehet hogy már ki is engedett némi vizet. ha nem akkor pár kanál vizet tegyél hozzá.
egy késhegynyi szódabikarbóna az ízén nem változtat, viszont megőrzi a szép eredeti színeket.
ne párold túl, maradjon inkább roppanós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!