Finom lesz úgy, ha a máglyarakáshoz száraz kenyeret és megszáradt kalácsot használok?
Figyelt kérdés
(beleforgatnám vaníliapudingba, így megpuhulna)2012. jún. 12. 11:07
1/4 anonim válasza:
A kenyeret hagyd ki, a kalács mehet, de előtte locsold meg vanílás cukros tejjel.
2/4 anonim válasza:
Szárazkenyérből nem, de szikkadt szép fehérkenyér beléből csináltam már máglyarakást.nem pudiggal csinálom, hanem cukros , tojássárgájás valniliás tejjel öntöm le.
senki sem reklamált hogy más íze lenne.
3/4 anonim válasza:
jobb lenne kenyér helyett,szikkadt zsemle/kifli.
a kalács az jó!
amúgy mi ebbe szoktuk mártani:3-4dl tejet,2-3tojássárgát, 1 cs. vanil.cukrot,1kanál kr.cukrot összekeverni.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
2012. jún. 18. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!