Rakott káposzta. Le kell Takarni sütéskor? Meddig süssem és hány fokon? Valami tipp hogy ne legyen száraz?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 16. 11:40
1/6 anonim válasza:
Elvileg minden főtt benne - hús, káposzta,rizs - tehát nem párolni kell, hanem összesütni, ezért nem kell letakarni. Én olyan 25-30 percig párolom 2-es gázon, de tapasztaltam, hogy nem egyformák. A tetejét nézem, hogy szép piroska, és kész.
Sok tejfellel kell rétegezni - én ebbe belekeverem a hús zaftját is, és akkor nem száraz, hanem kicsit loccsos:)Juj de megkívántam. És helyette ehetem a paprikáskrumplit:(
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi!! :-)
2012. ápr. 16. 11:53
4/6 anonim válasza:
én sem takarom le semmivel. csak süljön át,a teteje legyen szép piros.
én is éhes lettem:))), de van tegnapi maradék, jobb híján az is jó lesz.
5/6 anonim válasza:
nálunk tegnap fogyott el pont ez a kaja, nem tudom mivel rétegezed,de nagyon jó módszer ha raktál bele kolbász/szalonnát akkor annak a kisült zsírját rácsepegteted a rétegekre. Tetejéről se sajnáld a tejfölt én 330 ml tejfölt felhasználtam a tetejére,jó dúsan bekentem vele és alulra is lecsöpögött,nagyon finom szaftos lett így! Nem kell letakarni csak jól megpirítani én fél órát hagytam kb a sütőben:)
6/6 doboszoli válasza:
Elsővel egyetértek!
Még annyit, hogy ha rakott kelről van szó, abba kiváló betét a bőrétől megfosztott hurka. Rizs+fűszer+hús.
A tejföl gazdagon adagolva fontos emellett is!
Ne takard le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!