A sajt és sertés máj nem lesz száraz, ha ma előpanírozom, hogy holnap csak sütni kelljen?
Figyelt kérdés
Holnapra jönnek vendégek (11en leszünk) ma előkészülök..előpanírozom a húst,sajtot,májat....ezek lesznek kirántva...2012. márc. 30. 13:53
1/4 anonim válasza:
Száraznem lesz, csak elázik a panír (főleg a májnál) és közel sem lesz olyan, mintha frissen csinálnád.
2/4 anonim válasza:
A májat csak közvetlen sütés előtt panírozd, nekem a hűtőben mindig elázik.
3/4 anonim válasza:
végülis megcsinálhatod előre, de sütés előtt a májakat mégegyszer forgasd prézlibe. az már gyorsan megy.
a többinek nem lesz baja, de ügyelj, hogy párát ne kapjon a hűtőben. a tetejükre tegyél dupla papírtörlőt, majd lazán alufóliát.ja és , ha lehet, csak egymás mellé tedd őket, ne hamolba egymásra. igaz így több tálca, de érdemes. a becsomagolt tálcákat már egymásra teheted. ha mégis párásodna, a papír felfogja a nedvességet.én is így szoktam, ha előre kell dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!