Mit tehetek, hogy ne legyen száraz?
Zacskóban szoktam csirkecombot sütni. Nem teszek hozzá semmit, csak a fűszert. Miután megsült, és el akarom rakni, kihűlt állapotban 1-2 óra alatt kiszárad a hűtőben.
Mit tehetek, mibe tegyem, hogy ne száradjon ki és másnap is tudjunk belőle enni?
Combról van szó. Nem tudok készen sütni ilyen munkarend mellett (2 nap 16 óra, 1 nap szabad), kb meghalni van időm a két munkanap között...
Ezért lenne fontos, hogy legalább a combot el tudjam tartani másnapra, mert a körettel nincs gond.
Másrészt, ha jönnek vendégek, és késnek - volt már rá példa, hogy beragadt anyu a dugóba -, akkor sem jó az, ha kiszárad a vendégváró csirkecomb...
csirkecombról van szó:))(elsőnek)
még melegen csomagold be alufóliába, és úgy hagyd kihűlni, utána tedd hűtőbe. a saját párájában másnapra is omlós marad.
Köszönöm :)
Amúgy mellet csak pörköltnek vagy más mártásos dolognak szoktam, azzal nincs semmi gond. Más húsfélét meg nem szeretünk itthon. :)
A szárnnyal is működik ez az alufóliás dolog?
Semmi gond :)
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!