Van pácolt karajom (pác: barbacue fűszerkeverék, mustár, vöröshagyma, fokhagyma, hogy süssem ki h ne legyen száraz?
Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 14:20
1/5 anonim válasza:
Elöször jó forro serpenyőben kérget piritasz rá, aztán leveszed a hőfokot és fedő alatt párolod.
2/5 anonim válasza:
A karaj mindig száraz,ha sütöd. Sütni a tarja jó,karaj rántotthúsnak,vagy egybesütve.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, remélem jó puha lesz.
Bírom az ilyen hozzászólásokat, hogy karajt, csirkemellet ne süss,nem jó,száraz, de ha csak ezt eszi meg a párom??? A tarja neki nem kell, mert "mócsingos".
2012. márc. 30. 15:53
4/5 anonim válasza:
kekent tepsiben egy korty vízzel fólia alatt kb 45 pec alatt omlós puhára sül.
5/5 anonim válasza:
Az 1-es, 4-es válaszolókkal értek egyet. Attól függ, hogy a tűzhely tetején, vagy sütőben akarod-e sütni.
Ha még nem kezdted el, és nincs kiskorú a családban, akkor víz helyett egy kis fehér-borral is felöntheted puhulni, nagyon finom, pikáns íze, aromája lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!