Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van pácolt karajom (pác:...

Van pácolt karajom (pác: barbacue fűszerkeverék, mustár, vöröshagyma, fokhagyma, hogy süssem ki h ne legyen száraz?

Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 14:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Elöször jó forro serpenyőben kérget piritasz rá, aztán leveszed a hőfokot és fedő alatt párolod.
2012. márc. 30. 14:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
A karaj mindig száraz,ha sütöd. Sütni a tarja jó,karaj rántotthúsnak,vagy egybesütve.
2012. márc. 30. 15:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget, remélem jó puha lesz.

Bírom az ilyen hozzászólásokat, hogy karajt, csirkemellet ne süss,nem jó,száraz, de ha csak ezt eszi meg a párom??? A tarja neki nem kell, mert "mócsingos".

2012. márc. 30. 15:53
 4/5 anonim ***** válasza:
kekent tepsiben egy korty vízzel fólia alatt kb 45 pec alatt omlós puhára sül.
2012. márc. 30. 15:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Az 1-es, 4-es válaszolókkal értek egyet. Attól függ, hogy a tűzhely tetején, vagy sütőben akarod-e sütni.

Ha még nem kezdted el, és nincs kiskorú a családban, akkor víz helyett egy kis fehér-borral is felöntheted puhulni, nagyon finom, pikáns íze, aromája lesz.

2012. márc. 30. 16:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!