Tüdőből, szívből milyen ételt érdemes csinálni?
Figyelt kérdés
Kaptam vaddisznó belsőséget.A májat tudom, de tüdőből,és szívből még sose főztem semmit...2012. aug. 8. 07:52
11/17 A kérdező kommentje:
Meg is tettem,neked is köszi:)
Arra értettem,ha nem főzöm meg előtte, olyan lesz,mint a rongy.:)
2012. aug. 9. 06:30
12/17 anonim válasza:
Nemcsak azért, mert olyan lesz mint a rongy, hanem mert ezekben a belső szervekben a jószág kimúlása után rengeteg vér marad.
Ha azt nem főzöd ki belőle, a kész kajád íze lesz élvezhetetlen, mert a rengeteg vér abba fő bele.
13/17 A kérdező kommentje:
Értem, köszi:)
2012. aug. 9. 11:34
14/17 A kérdező kommentje:
Hát a tüdő nem jött be:(
A szívet akarom megpróbálni.Azt is abálni kell előtte?
2012. aug. 9. 16:39
15/17 anonim válasza:
A szívet alaposan mosd meg hidegvízzel, de ezt gondolom már meg is tetted. készíts hagyományos pörköltalapot, és főzd meg pörköltnek. hosszan kell főzni, rövid lével, a szaftot folyamatosan kevés vízzel pótolni.
16/17 anonim válasza:
Abárold meg jó hosszan, vágd fel csíkokra, és még utána is jó hosszan főzheted pörköltnek.Az állaga a zúzához fog hasonlítani, úgyhogy ha azt szereted akkor ezt fogod.
17/17 doboszoli válasza:
Csupa szívből van egy jó receptem.
Ha valakit érdekel, szívesen közreadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!