Gyrost pontosan milyen húsból érdemes csinálni, hogy finom legyen?
csirkemell.
egyébként a csirkemell kicsit szárazabb hús, a comb nyirkosabb. :)
emberlábból a legfinomabb :D még annó voltam kinnt kalandoztam brazília őserdejében, mikor egy kannibál törzsben voltam, elsőnek engem is leakartak vadászni mert elvileg veszélyt jelentettünk a törzsre, de a társam aki velem volt(lehet idegen vezetőnek is mondani) már párszor járt a törzsbe és mondta csak túrázó vagyok.. 2napot voltam ott és 2.nap reggelén hoztak nekem reggelit a helyiek, elkezdtem falni mert volt nálam kenyér és nagyon finom volt, aztán kérdezem miaz és mondták hogy leesett egy kisebb hegyről az egyik törzslakó, kitörte a nyakát, és vmi szent áldozás miatt, meg kell enni a testét, kicsit érdekes volt ugyanis úgy hallottam a kannibál népekre nem jellemző hogy megsütik a húst de itt igen.. kicsit ideges voltam, de utána gondolva egész jó volt :D:D de nem kattanok rá..
38/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!