Emeletes tortát szeretnék csinálni, de érdekelne, hogy az alsó tortát nem nyomja szét a felső torta? Milyen íz párosítással érdemes csinálni?
Figyelt kérdés
2010. júl. 14. 13:59
1/5 anonim válasza:
Szia, ha csak két emeletest csinálsz akkor elvileg nem kellene ,hogy szétnyomja..nekem legalábbis eddig nem nyomta szét..én csináltam már úgy is, hogy alul vanília, felül puncs, vagy csoki -vanilía, de olyat csinálj amit szerettek.
2/5 anonim válasza:
Ha nem túl puha a tészta nem nyomódik. A citrom-mandula jó párosítás.
3/5 anonim válasza:
A lényeg, hogy ne könnyű, tejszínes krém legyen és a piskóta se tömör, hanem levegős legyen (tehát a piskótába ne tegyél olajat, margarint és magas hőmérsékleten süsd). Vajas krémet javaslok, esetleg főzött+vajast, jó habosra keverve. Én csináltam már 3 emeletest 70 gyertyával, nem nyomódott szét:)
5/5 A kérdező kommentje:
Puncsos nem jó az aljára kedves utolsó előtti?
2010. júl. 14. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!