Csak én nem szeretem a zsíros és mócsingos húst?
Nagyon szeretem pl. a csirkemellet, de valószínűleg épp azért, mert abban nincs zsírdarab és mócsing. Sokszor nem tudok jó étvággyal enni a húsokból, mert mindig attól félek, hogy a mócsingokat kell majd kerülgetnem. Étteremben érdekes módon az olyan húsokat is meg tudják csinálni jól (mócsing nélkülire), amiktől egyébként félnék, pl. sertéstarja.
De lényeg a lényeg, csak én érzem úgy, hogy ha húst eszem, akkor HÚST szeretnék enni, és nem zsírt meg mócsingdarabokat?





Jah, a körömpörköltöt viszont nem eszem meg, vendégségben sem. Szerencsére akikkel szokás a körömpörköltfőzés, mindig külön készítik el a krumplit, így én csak abból szedek, meg egy nagyon kicsi szaftot, plusz kenyér. Nem várom el, hogy külön főzzenek nekem, sőt. Megoldom én magamnak.
Pacallal még szerencsére nem találkoztam vendégségben, se öreggel.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat.
A 10-es válaszolóval nagyon egyet tudok érteni. Ha vendégségbe hívnak meg ebédre, egyből félek, hogy jaj, nehogy valami olyan hús legyen, pedig sajnos, mifelénk szokás, hogy a vendégebéd egyet jelent valami húsétellel... aztán az oldalast nézegethetem jobbról-balról, vagy mondhatom azt, hogy köszönöm, de elég volt a leves, nem vagyok már éhes, közben pedig ugyanolyan éhes vagyok, de egyszerűen nem tudom a számba venni a zsíros húst...










*nem, 48 kg vagyok
Bocsi az elírásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!