Zsíros, inas húsrészeket mire szoktátok felhasználni?
Én ha sokat levágok róla(mi is csak a tiszta húst esszük meg) akkor elteszem a mélyhűtőbe,mert később akár darált húsnak felhasználhatom(pótolva hogy több legyen a darált hús)
Ha kevés mennyiséget vágok le,akkor kidobom.Ha lenne kutyám akkor nem megfőzném,valamibe pótolva de nincs.
én is mindig egy jókora darab lapockát veszek pörköltnek, stb, persze ezen mindig van legalább 20 % zsír, de én soha nem dobok ki egy grammot sem. leszedem amennyire szükséges a zsiradékot, amin van amikor egy kis hús is marad. apróra összevágom, majd egy csöppnyi zsírt alátéve egyszerűen kisütöm. szitaszőrőn leszűröm, és szinte a saját zsírját adom vissza pörköltnek.
a kis maradék töpörtyűt hidegen , sózva én elrágcsálom, mint a csipszet:))
vannak cicáim, de nekik sem adom, én sem eszek macskakonzervet:))
én is a kutyának adtam, de sajnáltam kidobni. A kisütést azt legközelebb ki fogom próbálni, nagyon jól hangzik!
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!