Milyen húsból csináljam a gulyáslevest? A zsíros mócsingos részeket nem szeretem.
Ahogy az előző is írta, lábszár! A hibátlan gulyás alapja ugyebár a hibátlan pörkölt, amihez lábszár való. Arra figyelj, hogy a lábszárnak több idő kell.
Sok sikert!
valóban a marhalábszárból a legfinomabb.még nyersen tisztítsd le, ha esetleg faggyús rész van rajta, bár ez igen ritka. viszon inas, de az a főzés folyamán vajpuha
lesz és olmik a szájban, nem mócsingos.
de azt tanácsolom, hogy előbb tedd föl, jó hagymás alapra és majdnem kész pörköltet csinálj, és fokozatosan kerüljön bele a többi.ha már majdnem puha, akkor a zöldeségek, utána a krumpli. legvégül a csipetke.
sovány disznócombból, lapockából is lehet, de meg sem közelíti a marhagulyás fönséges ízét.
Ha tiszta színhúsból akarod, akkor marhacombból.
De arra számíts, hogy azért ez szárazabb lesz, mint egy lábszár, vagy sertéshús.
Még nem csináltam meg, hétvégén fogom, csak be akarok vásárolni.
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!