Gulyáslevest milyen húsból lehet még főzni (marhán kívül)?
Nem lesz vizizű.Semmilyen levskocka sem oké?Tyukhusleveskocka is jo,nem csaka gulyás.Vegeta például.
Amúgy csinálj egy jo pörköltalapot hagyma,paprika paradicsom legyen benne,megcsinálod bele mehet a csirke kicsit kifehéredik tedd bele a krumplit öntzsde fel vizzel és ha szabad vegetát vagy leveskockát tegyél bele.
való igaz, a testes hagymás pörköltalap a lényeg. de ezt majdnem, hogy készre kell csinálni, mert a csirke nagyon hamar megfő. jó, ha csontos alkatrészeket is belefőzöl.
aztán jó sok répa, zöldség, kisdarab zeller menjen bele és a kihagyhatatlan kömény./ lehet őrölt is /.ha van egy paprika, paradicsom, vagy egy kanál lecsó.
ha a krumpli is megfőtt, csipetke vagy kézi tarhonya is főhet bele.
sűrű és finom lesz.
kedves utolsó ! mindenki érti, amiről írsz,de azért nem kell mindent szószerint venni.
ha neked így jobban tetszik" gulyásosan " vagy "gulyás módjára" készült leves.
ez olyan, mit a "pisztolynak látszó tárgy "...:)))
az életet nem kell mindig halálosan komolyan venni:)
és pont a konyha az a terület, ahol szárnyallhat a fantáziánk... bizonyára Te is ismersz az ilyen-olyan-amolyan módon készült finomságokat.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!