Gulyáslevest, marhahúson kívül milyen húsból lehet még csinálni?
Figyelt kérdés
Nem szeretem a marhahúst, viszont szeretnék gulyi levest csinálni. Mit ajánlotok, melyikből fajta disznóhúsból lenne még finom?2011. febr. 17. 15:23
2/9 anonim válasza:
Csirkéből is lehet:)
Anyukám ha megmaradt a csirkepörkölt, mindig gulyást csinált belőle:)
4/9 anonim válasza:
Mivel nálunk csak a színhúst eszi a család, semmi zsiradék rajta, én sertéscombból készítem. Tovább tart teljesen letisztítani a zsiradéktól, mint a főzése.
Édesanyám meg sertés oldalasból, esetleg dagadóból szereti, mert az neki nem száraz, és a marhahúst nem szereti.
Viszont ettem már sertéscsülökből készültet is, az is finom, és nekem mindegy milyen húsból van, én szeretem bármiből.
6/9 anonim válasza:
Én majdnem mindent csirkéből készítek, a gulyást pl. csirkecomb-filéből.
7/9 anonim válasza:
Simán csinálhatsz csikemellből(szerintem pulykamellből,de akár csirkecomboit ha aprora vágod abbol is,végülis a pörköltalap a fontos ha jo pörit csinálsz ezekböl akkor a leves is jó lesz én amugy pipimellből szoktam.
8/9 anonim válasza:
Én sertés combból szoktam.
Egyszer csináltam csirkemellből is, de nekem az nem volt az igazi. Nem lett rossz, de szerintem a sertés jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!