Gulyáslevest milyen húsból lehet még főzni (marhán kívül)?
Marhából az igazi, de ha nem lehet, nem lehet.
Sertésből is kitűnőt lehet készíteni.
Legjobb a csülökhús, de megfelel a lapocka, ha a szaftosabbat szereted, akkor a tarja. Szerintem a comb túl száraz, de kinek-kinek.
Én a színhús mellé csempésznék bele néhány körmöt, megpörzsölve, megsikálva, négyfelé vágva. Isteni vastag lét ad.Ha a köröm esetleg bizarr, akkor főzz bele néhány kettéfűrészelt velőscsontot, garantáltan nem lesz vízízű.
Én a magam részéről az ilyen Vegetákat, kockákat messze elkerülöm. Van nekünk tisztességes magyar paprikánk, hagymánk, zöldségünk, füstölt szalonnánk, fokhagymánk.
Aki ezekkel nem tud jó gulyást főzni, tehet bele petróleumot is.
Főzz le egyszer 5-6 kiló olcsó fehércsontot, (pár óráig),
tedd PET-palackba, fagyaszd le. Fűrésszel a megfelelő szeletet levágva, kiengedve, pörkölt felöntéshez, alapokhoz tökéletes, és tizedannyi mint a műanyag adalékok. Ja, hogy macerás? Lehet, de nagyon megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!