Csak én nem szeretem a zsíros és mócsingos húst?
Nagyon szeretem pl. a csirkemellet, de valószínűleg épp azért, mert abban nincs zsírdarab és mócsing. Sokszor nem tudok jó étvággyal enni a húsokból, mert mindig attól félek, hogy a mócsingokat kell majd kerülgetnem. Étteremben érdekes módon az olyan húsokat is meg tudják csinálni jól (mócsing nélkülire), amiktől egyébként félnék, pl. sertéstarja.
De lényeg a lényeg, csak én érzem úgy, hogy ha húst eszem, akkor HÚST szeretnék enni, és nem zsírt meg mócsingdarabokat?
Én is így vagyok, kisgyerek korom óta!...
Kizárólag a sovány, zsír- és mócsingmentes húsokat vagyok hajlandó megenni...
Mióta én főzök a családomnak, azóta ez nem gond, szépen lepucolom a húsokat, lehetőleg pulykamellet szoktam venni...
Gyerekkoromban nem voltam hajlandó megenni a csontos húsokat sem (csirkecomb, csirkeszárny, oldalas, stb), mondjuk ez már változott, most már ezeket megeszem...
Rosszul vagyok a körömpörkölt, kocsonya, csülök és hasonlók említésétől is, ilyeneket semmi pénzért nem vennék a számba!...
Nyugi,én is ilyen vagyok.
És les..rom,hogy ki mit mondd,ha vendégségben vagyok is,szépen fogom a kis husit és ha mócsingos,bőrös,hájcafatka lóg róla,szépen leszedegetem.Akinek nem tetszik,nem nézi,vagy legközelebb normálisan késziti el a HÚST.
Nem vagyunk egyformák. A saját édes testvérem is képes volt akár egyetlen szem kövér hústól, vagy egy falatnyi szalonnától fizikailag beteg lenni.
Én pedig (mondén én, hogy szerencsémre) megeszem a kövéret is, főleg hidegen szeretem a pörköltből "kivadászni. Persze ez nem azt jelenti, hogy a sovány-falatokat nem szeretem, és nem eszem meg. Csak azt, hogy engem nem zavar!
Szerintem ez adottság kérdése, és nem elsősorban ízlés!
A csirkemell sem ízetlen ha jól van elkészítve. Tudnék én neked többféleképpen is csinálni h csak úgy csorogna a nyálad.
Én sem szeretem a kövérjét. Ha sertést készítek akkor mindíg a lehető legjobban leszedem róla. Ezt párom is értékeli aki am megeszi a kövér részeket, de annyira ő sem rajong érte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!