Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csak én nem szeretem a zsíros...

Csak én nem szeretem a zsíros és mócsingos húst?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem pl. a csirkemellet, de valószínűleg épp azért, mert abban nincs zsírdarab és mócsing. Sokszor nem tudok jó étvággyal enni a húsokból, mert mindig attól félek, hogy a mócsingokat kell majd kerülgetnem. Étteremben érdekes módon az olyan húsokat is meg tudják csinálni jól (mócsing nélkülire), amiktől egyébként félnék, pl. sertéstarja.

De lényeg a lényeg, csak én érzem úgy, hogy ha húst eszem, akkor HÚST szeretnék enni, és nem zsírt meg mócsingdarabokat?



2012. aug. 7. 01:35
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
én is mindig erre gondolok!!:DDD érdekes éttermekben mindig tökéletes, de ha pl anyum csinálja akkor ott vannak benne a zsíros részek, és teljesen elszáll a kedvem attól h megegyem:\\
2012. aug. 7. 02:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok, kisgyerek korom óta!...

Kizárólag a sovány, zsír- és mócsingmentes húsokat vagyok hajlandó megenni...

Mióta én főzök a családomnak, azóta ez nem gond, szépen lepucolom a húsokat, lehetőleg pulykamellet szoktam venni...


Gyerekkoromban nem voltam hajlandó megenni a csontos húsokat sem (csirkecomb, csirkeszárny, oldalas, stb), mondjuk ez már változott, most már ezeket megeszem...


Rosszul vagyok a körömpörkölt, kocsonya, csülök és hasonlók említésétől is, ilyeneket semmi pénzért nem vennék a számba!...

2012. aug. 7. 02:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Húst csak sütve szeretem -főzve max. levesbe. És igen CSAK szárazan. Csirkecombot ettem pont ma, csirkemell is volt, de abból már nem igen bírok megenni 1 nagyot. Szeretem a bőrét jól megfűszerezni sütni ropogósan :)
2012. aug. 7. 02:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi,én is ilyen vagyok.

És les..rom,hogy ki mit mondd,ha vendégségben vagyok is,szépen fogom a kis husit és ha mócsingos,bőrös,hájcafatka lóg róla,szépen leszedegetem.Akinek nem tetszik,nem nézi,vagy legközelebb normálisan késziti el a HÚST.

2012. aug. 7. 05:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/14 anonim ***** válasza:

Nem vagyunk egyformák. A saját édes testvérem is képes volt akár egyetlen szem kövér hústól, vagy egy falatnyi szalonnától fizikailag beteg lenni.

Én pedig (mondén én, hogy szerencsémre) megeszem a kövéret is, főleg hidegen szeretem a pörköltből "kivadászni. Persze ez nem azt jelenti, hogy a sovány-falatokat nem szeretem, és nem eszem meg. Csak azt, hogy engem nem zavar!

Szerintem ez adottság kérdése, és nem elsősorban ízlés!

2012. aug. 7. 06:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/14 anonim ***** válasza:
undorodom tőlük. Itthon karaj van meg pulykamell, néha hal. De a csirkemellet is szeretem. De ami olyan gumis, zsíros, rághatatlan, blöe.
2012. aug. 7. 06:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/14 anonim ***** válasza:
Ami olyan gumis, zsíros, rághatatlan, ott szerintem a szakács nem állt a helyzet magaslatán. Ugyanis vannak falatok, amelyeket még az előkészítés során ki kell hajítani a többi, ehető falatok közül, nem pedig belefőzni.
2012. aug. 7. 07:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/14 anonim ***** válasza:
A csirkemell nagyon ízetlen. A többi húst pedig jól kell elkészíteni,és akkor nincs benne mócsing vagy nagyon kövér.
2012. aug. 7. 08:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/14 anonim ***** válasza:

A csirkemell sem ízetlen ha jól van elkészítve. Tudnék én neked többféleképpen is csinálni h csak úgy csorogna a nyálad.

Én sem szeretem a kövérjét. Ha sertést készítek akkor mindíg a lehető legjobban leszedem róla. Ezt párom is értékeli aki am megeszi a kövér részeket, de annyira ő sem rajong érte

2012. aug. 7. 09:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/14 anonim ***** válasza:
Részben én is így vagyok vele. Tarját meg a hasonló húsokat simán megeszem, főleg, ha szeletekben sütik meg. A pörkölt a neccesebb (kivéve ha én főzöm). Anyuéknál/bátyáméknál mindig válogatva szedek a disznópörköltből, hogy ne kerüljön mócsingos hús a tányéromba. De ez kis korom óta megvan, szóval a családom már hozzászokott. Vendégségben persze nem váloatok, de minden bajom van, mikor mócsingos húst kell ennem, mert azt szedtem ki. Szó szerint kiráz a hideg és hányingerem van. Mondjuk nem szoktam kimutatni, némán szenvedek.
2012. aug. 7. 10:56
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!