Marathon hamburgerhús, zsíros marha?
most vettem a teszkóban Marathon hamburgerpogácsákat, a felirat szerint 98% marhahúsból. 4 darabot kezdtünk megsütni, a végére 1 centi zsirban állt az egész.
normális ez? vagy 98% átverés.
Szerintem is átverés :/ Nem kellene ennyi zsírnak kijönnie...
Legközelebb vegyél simán darált marhahúst, hozzá só, bors és azt süsd meg! Nem sokkal több idő a sütése, de tuti, hogy egészségesebb és finomabb is! Én múltkor csináltam így, csak sertéshúsból és nagyon finom lett.
evileg a hamburgerhust kb 20% koruli zsirtartalmu husbol jobb sutni mert ugy lesz finomabb "szaftosabb" - és ezt amerikai oldalon olvastam, nem a sarki csalamádés sertésburgeres mondta
mi is 20%os darált marhahust vettunk abbol csinaltuk, de az is zsirban állt a végére. a marhahusnak kulonbenis meg lehet ismerni az izét, a szoja egyáltalán nem olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!