Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Marathon hamburgerhús, zsíros...

Marathon hamburgerhús, zsíros marha?

Figyelt kérdés

most vettem a teszkóban Marathon hamburgerpogácsákat, a felirat szerint 98% marhahúsból. 4 darabot kezdtünk megsütni, a végére 1 centi zsirban állt az egész.


normális ez? vagy 98% átverés.



2012. jún. 2. 19:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem is átverés :/ Nem kellene ennyi zsírnak kijönnie...

Legközelebb vegyél simán darált marhahúst, hozzá só, bors és azt süsd meg! Nem sokkal több idő a sütése, de tuti, hogy egészségesebb és finomabb is! Én múltkor csináltam így, csak sertéshúsból és nagyon finom lett.

2012. jún. 2. 19:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel.Ez átverés, ez amit vettél 49% szója, 49% zsír és 2% marhahús.
2012. jún. 2. 19:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
egyébként a hús nem lehet zsíros?
2012. jún. 2. 19:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
NEM
2012. jún. 2. 19:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

evileg a hamburgerhust kb 20% koruli zsirtartalmu husbol jobb sutni mert ugy lesz finomabb "szaftosabb" - és ezt amerikai oldalon olvastam, nem a sarki csalamádés sertésburgeres mondta

mi is 20%os darált marhahust vettunk abbol csinaltuk, de az is zsirban állt a végére. a marhahusnak kulonbenis meg lehet ismerni az izét, a szoja egyáltalán nem olyan.

2012. jún. 2. 20:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!