Angyal97 kérdése:
Hogyan és mibe süssem meg a csirkemellet, hogy omlós és kevésbé zsíros is legyen egybe?
Figyelt kérdés
Aki tudja írja meg légyszíves, köszönöm!2012. máj. 31. 16:59
2/6 anonim válasza:
Én sütőzacskóban szoktam. Isteni, puha, omlós, nem zsíros.
3/6 anonim válasza:
Sóágyon, sütőben. Nagyon zamatos és puha lesz, a bőre piros és ropogós.
4/6 anonim válasza:
Én is a sütőzacskót javaslom, tegyél mellé zöldségeket is, annak a gőze átjárja és puhítja!
5/6 anonim válasza:
Életemben nem hallottam olyan, hogy a csirkemell zsíros...
Ne süsd túl az a lényeg, simán sütőben is nagyon omlósra meg lehet sütni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Ha salátába rakom az ugyan úgy olyan finom lesz?
2012. máj. 31. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!