Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen bakid volt már főzés...

Milyen bakid volt már főzés közben?

Figyelt kérdés
2012. aug. 3. 12:21
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Szalma voltam otthon. Feltettem a villanytűzhelyre egy kis zománcos lábosban tejet melegíteni. Ottfelejtettem, elmentem dolgozni. Utána elmentem moziba. Úgy 13 óra múlva értem haza. A tejből aktív szén lett, a zománcos lábost meg lehetett menteni.

Lányom hazajött az iskolából. Feltette a bablevest melegíteni, és bement a szobába tévét nézni. A magnó is ordított.

Amikor feleségem hazaért, már a lépcsőházban megcsapta az orrát az éktelen bűz. Lányunk csak ült a tévé előtt, és hallgatta a zenét.

Családi történet, azt hiszem, a feleségem keresztanyjával esett meg:

A fiatalasszony akárhogy igyekezett, az ifjú férj fanyalgott, hogy nem olyan ízű az étel, mint a mama főztje. Egyszer aztán a fiatalasszony idegességében oda is kozmálta az ételt. Kétségbe volt esve, hogy mit fog ehhez szólni a párja.

A párja meg volt elégedve:

- Drágám, ez az az íz!

Ötvenhatban nem tudott eljárni hozzánk a bébiszitter. Anyánk főzött, több-kevesebb sikerrel.

Amikor végre el tudott hozzánk jönni a néni, hússütés közben mondogattam neki a konyhában:

- Forgasd, Jolán Néni, forgasd!

2012. szept. 2. 10:57
 22/22 anonim ***** válasza:

feltettem a sárgaborsófőzeléket kuktában. szét is robbant rendesen, mert a borsópép eltömte a szelepét.

Van egy családi tortareceptünk finom csokikrémmel, amit le kell hűteni, hogy megdermedjen. Háború után a nagysága kitette a lábossal a fagyba. Reggel keresi, a szomszédék kutyája kinyalta a lábost.

kávét is raktam fel szűrő nélkül, az is jól tud robbanni

2013. máj. 26. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!