Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen bakid volt már főzés...

Milyen bakid volt már főzés közben?

Figyelt kérdés
2012. aug. 3. 12:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

10. válaszoló, bízom benne, igen messze lakunk egymástól:)

Most hirtelen csak egy jut eszembe. Rizst csináltam, felkészítettem, bejöttem a szobába, egyszer valami leégett kaja szaga csapta meg az orrom. Bosszankodtam egy ideig, hogy melyik szomszéd égette le az ebédjét már megint, mikor rádöbbentem, hogy ez az én rizsem. Szerencsére még csak lekapta, tehát ehető maradt.

Tudom, hogy voltak nagyobb bakijaim is, de most valahogy nem jut eszembe egy konkrét sem.

2012. aug. 3. 15:00
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Körömpörköltet akartam vacsorára. reggel mindig korán kelünk 7-re jártam akkor dolgozni, illetve a férjem vitt, aki utána vidéken dolgozott. gondoltam reggel főzöm egy órát a pörköltet, este hamarabb meglesz.hát persze, hogy otthagytam a gázon. fél nyolckor az íróasztal mellett belémvágott a felismerés, fő a pörköltem otthon....,mint a rugú úgy ugrottam föl.szakadt az eső, busz délelőtt nem volt arra,

sírva toporogtam a titkárságon, hogy van-e bent egy céges kocsi. persze, hogy nem volt. már remegtem, amikor belépett a vezér, hogy na mivan fiatalasszony mi ez búbánatos arc. gyors mese, mire ő itt kocsikulcsom ugorj haza szívem.

Én , a vezér kocsijával, szakadó esőben, friss jogsival, na neeee.

lerohantam a portára, hogy elkapjak egy kollegát, vigyen haza a főnök kocsijával.

na így sikerült berobbanom a konyhába az utolsó pillanatban zártam el a gázt, mert már kormosodott a köröm, a lábassal együtt.

Persze egész nap engem cukkoltak,hogy tán még a nokedlit is kifőztem mellé, mikor hazamentem ,szerintük megkeverni a pörköltet.

még most olyan , mint egy rossz álom.

2012. aug. 3. 15:08
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

más:fiatalasszonn koromban esett meg, hogy föltettem a jénait a gázra, bele zsír, már jó forró volt, amikor rázúdítottam a fagyosborsót. Gyerekek... az ősrobbanás

ahhoz képest kutyaf@sza volt:)a csöppnyi panelkonyha

padlója beterítve apró borsónyi üvegdarabokkal és egy kiló borsóval.a férjem segített összetakarítani, de még napok múlva is elő-előjött egy darabka üveg.

Ilyesmit egyszer csinál az ember, de míg él nem felejti el.

2012. aug. 3. 15:18
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Tejbedarát akartam készíteni, de édesanyám mindig kiönti a zacskóból a búzadarát, ahogyan a zsemlemorzsát is egy ugyanolyan tartóba. Mindegyiknek fix helye van a szekrényben, de valamiért felcserélte a két tartót. Én pedig rutinból észre sem vettem, hogy a búzadara helyett zsemlemorzsát tettem bele. Annyira nem volt vészes az íze, megettem, de azóta is jókat nevetgélünk ezen. Édesanyám pedig azt mondta, hogy ez tejbemorzsa lett és nem tejbedara. :)
2012. aug. 3. 19:13
 15/22 anonim ***** válasza:
De már úgy is jártam, hogy feltettem a levest főni - kicsit megcsúsztam az idővel, kapkodtam - majd szentségeltem, hogy forrjon már, erre párom belép a konyhába, kérdezi tőlem mi a bajom? Mondom neki, hogy szerintem rossz a tűzhely, mire ő: ó hát szívem persze, hogy rossz ha alá sincs gyújtva..
2012. aug. 3. 19:22
 16/22 anonim ***** válasza:

4. vagyok.

óóó csak beszélni kellett a bakiról. szépen betettem a mirelit pizzát a sütőbe az előbb. elkezdtem hajat vasalgatni meg szépítkezni. fél óra múlva kajak illat.BAKKER A PIZZA. kicsit megégett a széle, meg a mozzarella. de ehető! :D kellemes 15 perc helyett a duplája,büszke vagyok magamra (se) :D

eszembe jutott,hogy Anyukám,aki 20 éve háziasszony, véletlenül búzadarát tett a grízes tésztába gríz helyett.:D szilvásgombóccal ugyan ez :D

2012. aug. 3. 19:41
 17/22 anonim ***** válasza:

Hát én most jót nevettem :D Érdemes volt felnéznem :)) Velem is történtek dolgok,de nem igazán emlékszem...apróságok voltak,hogy mentem főzni,de alákapcsolni nem kell :D

Na de a sós kávé..na fúúj :) Büszkén kortyoltam,de ki is köptem.Legjobb,hogy anyum is eljátszotta ezt :)

2012. aug. 3. 20:54
 18/22 anonim válasza:

...a dara meg a gríz ugyan az:D ( 16-os. :) )

Én krumplit égettem le egyszer úgy, hogy lábassal együtt dobtuk ki...:D

2012. aug. 4. 14:40
 19/22 anonim ***** válasza:
16-os vagyok. préézli na :$ :DDD
2012. aug. 4. 14:44
 20/22 A kérdező kommentje:

Búzadara meg zsemlemorzsa :D

De értem mire gondoltál amúgy :)

Jók a sztorik, főleg a körömpörköltes :)

2012. aug. 4. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!