Turó gombóc tésztájában mennyi ideig kell a búzadarának állni, hogy főzés közben ne esen szét? A sok búzadarátol meg keményedhet főzés közben?
Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 15:24
1/2 anonim válasza:
Az én szakácskönyvem szerint fél napig állni kell a hűtőben. Így szoktam csinálni és mindig jó szokott lenni.
2/2 anonim válasza:
szerintem sem hagytad előtte a darát rendesen megduzzadni, és főzés közben szívta meg magát rendesen.
utána meg beállt, mint a beton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!