Nem megszokott káposztareceptet keresek, ismer ilyet valaki?
Elég sok káposztát kaptam, és szeretnék valami újat készíteni belöle.
Káposztás tészta, lángos, pogácsa, leves, paradicsomos fözelék, rakott már volt, valami mást szeretnénk.
Lehetöleg könnyebb valamit, és nem savanyitott változatot.
Elöre is köszönöm, ha valaki válaszol.
Szégyenkezni??? Balgaság!
A konyhában (is) igaz, hogy sokszor a kevesebb, több.
Egy lélekkel főzött "hamis tökfőzelék" megütheti a hanyagul összedobott nemes húsból készült ételt.
Ha ehhez még némi kreativitás is párosul(ami nem azt jelenti, hogy összefőzök mindent mindennel, ész nélkül!)máris kialakul egy saját ízvilág, amire büszke lehetsz.
Summa summárum: ment a zöld!!
doboszoli
Olyan szépen leírtad ezt a káposztás ételt, hogy elképzeltem és összefutott a nyál a számban, meg is főzöm jövő héten.
Emlekezteböl, ahogy lattam:
1 nagy fejes kaposztat kb ökölnyi darabokra vagva, 2 egesz krumplival puhara fözik, soval, kömennyel es borssal izesitve. A levet majdnem teljesen leöntik, majd nagyon keves visszamaradt leben krumplinyomoval pepesre nyomjak. (Osztrak recept.) Nekem nagyon izlett, es föleg serteshusetelekhez (oldalas...stb) vagy sült kolbaszok melle adjak köretnek.
KoszTosok!
Akiknek feladod az ételt, és minősítik.
@ doboszoli,
a recepted teljes siker lett, mindenkinek csak ajánlani tudom. Mégegyszer nagyon szépen köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!