Rántott husi mellé mit csináljak ami nem megszokott?
Zöldségköretet, franciasalátát.
Gondolom, a krumplipürére, a rizsre és a sült krumplira érted, hogy megszokott. :)
tortát.
az igazán nem megszokott
paradicsomos bulgursaláta
tejfölös hagymasaláta
spenótos -krémsajtos tészta
ecetes chillis krumplisaláta
borsópüré
hagymás-répás krumplipüré
sült céklás kruplipüré
Meggybefőtt...savság helyett tökéletes és nem mindenhol megszokott/Én egy éve ettem így először és persze jótn mosolyogtam amikor tálalták,de nagyon fincsi!Rizs illik hozzá.
egyébként meg ami még nagyon finom az burgonyapűré,de reszelj bele egy kis füstöltsajtot!+a befőtt...eseteg ribiszkeszósz...én vajon párolt zöldséget eszek álltalában köretként....fokhagymásan...de ehhez nem jó a meggy...
tocsnit!!
a cukkinis a legjobb (2 cukkini,ket szem krumpli, liszt, so bors,sajt - a cukkinit nagyon kicsire es vekonyra feldarabolod, a krumplit reszeled. nehany ek.lisztet lekeversz keves vizzel + so,bors, reszelt sajtbol kb 10 dkg hasznalj fel. az egeszet összekevered, lapos pogacsakat formalsz es keves olivaolajon kisütöd 1x megforditva). keverhetsz meg bele piritot szezammagot is)
kutyakaja? O.O
az nem megszokott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!